Instal·lacions esportives: el frontó

Un joc més segur

En Valles Vallés una de les nostres especialitats és la posada a punt d’instal·lacions esportives.

En aquesta instal·lació, realitzada en el frontó del Club de Natació Terrassa (Terrassa, Barcelona), hem col·locat una nova malla de simple torsió, que separa el terreny de joc de les graderies per al públic.

En aquest cas, s’ha prescindit de perfils metàl·lics i s’ha dut a terme amb un sistema de tibat vertical, cosit entre les malles amb cordó elàstic.

D’aquesta forma s’aconsegueix detenir les possibles pilotes que poden impactar en el públic que assisteix als partits i a més evitar els cops dels jugadors contra pals metàl·lics que els puguin danyar.

La malla simple torsió plastificada que s’ha utilitzat és la de 40 mm de llum de malla, recomanada per a aquesta mena d’instal·lacions esportives.

Els nostres treballs

Leave a comment

Send Comment

Preferències de privacitat
Quan visites la nostra web, s'emmagatzema informació del teu navegador, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Bloquejar alguns tipus de cookies pot tenir un impacte en la teva experiència de navegació en la nostra web i en els serveis que oferim.